0p dit moment (peildatum 23-03-2020) is de aanmeldwachttijd te lang geworden en neemt de praktijk voorlopig geen nieuwe cliënten aan.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

CORONA BELEID:

Vanwege de noodzaak om de verspreiding van het coronavirus te vertragen kunnen er vanaf maandag 23 maart 2020, tot nader order, geen bezoeken meer plaatsvinden aan de praktijk.

Afspraken kunnen echter gewoon doorgaan en zullen telefonisch en via beeldbellen plaatsvinden. Daarnaast zijn er E-health mogelijkheden. 

Over welke optie uw voorkeur heeft, nu persoonlijk contact onder de huidige omstandigheden voorlopig helaas niet mogelijk is, zal vanzelfsprekend met u worden overlegd.